Qui Som

passions calafellA PASSIONS, som forners amb més de 30 anys d'ofici. El nostre equip d’artesans elaboren acuradament cadascun dels pans, la brioixeria i la pastisseria.

La nostra experiència té com a referents totes les experiències del Baix Penedès, els vells flequers dels quals hem après que el treball amb repòs i temps dona productes d'alta qualitat, que us transportarà al sabor autèntic.

El resultat es la nostra manera de fer de tots els nostres productes, innovant i creant cada jornada des de les tendències de mercat i especialment dels gustos de tots els nostres amics i clients.

Amb coneixement, dedicació i compromís elaborem una gamma variada de productes d'alta qualitat ajustant l'oferta a uns preus assequibles per fidelitzar els paladars que gaudeixen del nostra afer artesanal.

La clau del nostre ÈXIT

Per què cada dia més persones coneixen i venen a Passions?

  • Per la varietat: el gran assortiment d’opcions preparades o per encàrrec amb mes de 280 productes. Cada dia un de diferent!
  • L’extraordinària relació qualitat preu: T’oferim productes sans i equilibrats per la teva salut, amb ingredients comprats amb exigència i gran qualitat.
  • Servei àgil i de confiança: El nostre equip està sempre pendent dels nostres clients. A més de una bon producte, volem donar-te el millor tracte.
  • Higiene i control: Tenim cura constant de la higiene dels espais de producció, del equip de persones, i totes les dependències de les nostres botigues.
  • Tothom satisfet: Perquè sabem que cadascú té les seves necessitats i gustos, a Passions sempre les podràs satisfer: tant si ets celíac o tens alguna al·lèrgia o intolerància, com si estàs fent dieta o necessites que et preparem una festa, diada, o pastisseria especial........

estem preparats i encantats d’ajudar-te!