El Vendrell, 24 de juny 2019
Mitjà:Capital2020

Com a tot Catalunya, en el Vendrell a la revetlla de Sant Joan no hi pot faltar a la coca del dia a la taula. Enguany si han batut records històrics de comandes.

En Aleix Solà, responsable de relacions públiques de PASSIONS ens fa cinc cèntims d`aquesta diada: “La tradicional coca de Sant Joan, amb totes les seves variants de brioix amb fruita confitada o crema artesanal, la de llardons de full amb forces pinyons han sigut les mes demanades a les nostres botigues, tant de Calafell com aquí en El Vendrell. Des de una setmana abans ja es notava un consum avançat, i com sempre las reserves per la revetlla o per avui, el mateix dia de Sant Joan. Ha sigut un any excepcional, no donàvem abast a la nostra elaboració i cuita de sempre, per tal de poder oferir els sabors tradicionals que son la passió dels nostres amics i clients”.

Hem fet consultes al gremi de pastissers català i amb dades provisionals, aquesta setmana que tanca se han venut mes de un milió vuit-centes mil coques de Sant Joan a tot Catalunya.Alex, podries fer un temptatiu de la quantitat de coques venudes aquesta setmana ?: “Encara es difícil donar xifres, però crec que a la comarca es deuen haver venut al voltant de les 15.000 coques aquesta setmana. I un bon percentatge han sortit dels nostres forns i botigues”.