El Vendrell, 25 de maig 2020
Noti: Capital2020

Catalunya i la seva població som part obligada d’aquesta pandèmia que ens ha fet modificar el nostre contacte, treball i servei.

Des de els primers moments a PASSIONS hem pres totes les prevencions i mesures sanitàries mes estrictes complementant aquelles que sempre hem practicat.

La cura dels nostres clients, va per davant de totes les nostres accions. Per això hem reforçat la desinfecció diària del nostre obrador i locals de venda a El Vendrell i Calafell, el control dels nostres proveïdors, el treball de tot l’equip amb guants i mascaretes, el dispendi de gel desinfectant, la utilització de les bosses de paper i encapsat de cartó.

Per reduir la mobilitat dels nostres clients, hem obert el serveis de encàrrec i comanda per whatsapp o des de la mateixa web, amb mes de 400 productes al seu abast.

Completant el SERVEI, amb l’entrega a domicili per comandes a rodalies, inicialment fins a Bellvei, Calafell, Coma-ruga, Cubelles, El Vendrell, Llorenç, Sant Salvador, Segur de Calafell. Disposats a avançar a altres poblacions prèvia consulta.