croissantsUna molt bona possibilitat per esmorzar o berenar, inclòs com àpat lleuger.

Necessitarem com a base uns croissants de PASSIONS recent fets.Aquets passos ens portaran en 5 minuts a poder-los gaudir:

Els ingredients bàsics són:

  • 1 o 2 croissants per persona,
  • 1 llonja de pernil serrà per croissant,
  • Foie-gras a gust,
  • Tomàquet madur a gust,
  • Fulla de enciam,
  • Oli de oliva, i
  • Sal.

1. Podem començar
Rentem el tomàquet, i el triturem o piquem junt amb oli d`oliva i la sal.

2.- Preparem els croissants
Amb un ganivet obrim horitzontalment per la mitat els croissants.

A la part inferior, i repartim el tomàquet amb l`oli i sal preparats,

A continuació posarem la llonja de pernil serrà (pernil cuit si es prefereix),

Després del pernil, estirem la fulla de enciam, i finalment

A la part superior repartirem el foie-gras a gust.

3.- Tanquem i..............
Posem la part superior damunt de la resta de la preparació i apunt.

4.- Un toc diferent
Ens els podem menjar com han quedat.......boníssims!!!!,

O podem afegir-hi un “toc especial”

Els posem a la planxa calenta, volta i volta i els tindrem calents, inclòs torradets segons el gust.

Bon profit !!!!