El Vendrell, 14 de juny 2020
Noti: Capital2020

Passions sempre a capdavant de la pastisseria comarcal, a llençat la “COCA 2020”. Es una coca amb “xocolata negra, xocolata blanca i taronja confitada”.

Aquesta novetat, es incorpora a les coques tradicionals que poden trobar o encarregar a les botigues de El Vendrell i Calafell, com la coca de fruita, de crema, de nata, de llardons, o de full.

A la proposta d’enguany si afegeix el servei a domicili i el acompanyament de un excel·lent cava brut. Tot per que la revetlla de Sant Joan 2020 ens porti a la qualitat, nou serveis i productes. Passions sempre al costat del amics i clients.

 

El Vendrell, 25 de maig 2020
Noti: Capital2020

Catalunya i la seva població som part obligada d’aquesta pandèmia que ens ha fet modificar el nostre contacte, treball i servei.

Des de els primers moments a PASSIONS hem pres totes les prevencions i mesures sanitàries mes estrictes complementant aquelles que sempre hem practicat.

La cura dels nostres clients, va per davant de totes les nostres accions. Per això hem reforçat la desinfecció diària del nostre obrador i locals de venda a El Vendrell i Calafell, el control dels...

El Vendrell, 22 d`agost 2019
Noti:Capital2020

El tradicional forn, brioxeria i pastisseria PASSIONS L`ÒRIGEN es prepara per el seu llançament de la nova web.

Aquesta nova eina sortirà a l`aire des de el proper dia 2 de setembre, obrint la nova temporada i els últims mesos del any. Inici d`escoles i las especialitats per la Diada de l`11 setembre, seguiran les delícies per Santa Teresa, els panellets per Tots Sants i els pastissos embruixats de Halloween, bona varietat de torrons per Nadal i els tradicionals tortells i rosques de Fi d`Any i Reis.

Els nostres productes

El Vendrell, 25 de juliol 2019
Noti:Capital2020

Si a El Vendrell, van néixer els il·lustres Pau Casals i Àngel Guimerà, també es ben cert que a la capital del Baix Penedès fa trenta anys una família va recuperar-hi el gust del pa artesà, ben fet, poc a poc, els bufats tradicionals amb...

Cocas de Sant Joan

El Vendrell, 24 de juny 2019
Mitjà:Capital2020

Com a tot Catalunya, en el Vendrell a la revetlla de Sant Joan no hi pot faltar a la coca del dia a la taula. Enguany si han batut records històrics de comandes.